utblommade tulpaner i rabatten

vallmo och andra liknande blommor eftersom de är starkt förknippade med den svenska sommaren och kan vara svra att f tag p som snittblommor. I Berlin förra ret köpte jag ett gäng med allium Purple Sensation billigt som jag prövade att sätta ner bland pionerna, mest p kul. Dom kommer jag att täcka med fiberväv första veckorna d dom är för mnga och för höga för att avhärda. Det är övervägande brunt och torkat ännu. Men det fanns enorma växthus med helt makalös växtlighet och hur som helst s var jag bara tvungen att fotografera min favoritbuske, den härligt bl säckbusken, Ceanothus. Köpte därför en bl, Craigton Blue, i vras och den blommar. Exempel p arter som lätt frösr sig själva i svenska trädgrdar är Ringblomma (Calendula officinalis Blklint (Centaurea cyanus Strandkrassing (Lobularia maritima Sömntuta (Eschscholtzia califonica Jungfrun i det gröna (Nigella damascena) och Reseda (Reseda odorata).

Vren p en brickautblommade tulpaner i rabatten

Louise Bugnet i närbild, och s den totala färgexplosionen i azaleasluttningen. Det jag sg den här morgonen var att trädgrden badade i sol. Den vanliga gullflockan Hacquetia epipactis växer p ett mörkt ställe och är därför lite senare än Thor (som jag visade i mitt förra inlägg). Enklaste sättet är vanligen att nypa bort de utblommade blommorna s att inga frön hinner bildas. S d har jag dokumenterat maj. Till skillnad frn perennerna mste ettriga växter ss p nytt inför varje säsong, men det behöver inte vara mer pfrestande än att sköta om perenner s länge man väljer lättskötta sommarblommor.