kantskydd till rabatter

extra repsäkring i kjolen p kantskyddet som gör att det sluter dikt an p och under ramkanten. Kontakta oss s hjälper vi dig! Vi har kantskydd i de flesta storlekar som finns tillgängliga p marknaden, mnga av dem i olika utföranden och färger. Välj storlek 2,4 m 3,0 m 3,6 m 4,0 m 4,3 m 4,6 m, oval 4,3*2,4 m, super Oval, storlek p studsmattan, allts den yttre ramdiametern. Behöver du hjälp kan du klicka p frgetecknet till höger vid varje rullgardinsmeny, eller ringa oss för hjälp.

Kantskyddet passar till samtliga studsmattor som har motsvarande ytterdiameter. Det har även en extra repsäkring i kjolen p kantskyddet som gör att det sluter dikt in p och under ramkanten. Tjockleken p skydden är lika, men vrt kraftigare kantskydd hller längre och sitter lite bättre runt ramen. Super har 12 sektioner, anpassad för vr nya Super 4,3 med sex benpar. Ja, det lter ju uppenbart, men hur ska man hitta de rätta kupongerna? Försök igen, eller kontakta oss för information och beställning. Välj utförande nedan för att se vad som finns tillgängligt till just din studsmatta. Lasta högre med hjälp av kantskydd och spara lastutrymme under frakt.

Lika mycket olja rinner av en bil i en biltvätt. Läs mer om Magmount här. Finns endast i grönt. Det underlättar skötsel och sätter gränsen mellan willhelmina vintage rabattkod gräsmattan, rabatter eller gngar. Höljet är gjort i UV-beständigt material och stoppningen är en platta med skumplast, 25 mm tjock.