lindex rabattkod blogg

dit och det bjöds p korv med bröd, efterrättsrätter och trtrester medan de nygifta tu öppnade sina presenter. Otroligt känslosamt, och när jag sg hur berörd Ester blev fick jag trar i ögonen. Stunden i kyrkan var väldigt vacker, det allra finaste (förutom det uppenbara) var när Esters tärnor och bästa vänner sjöng en lt till brudparet. Jag och barnen kte tillbaka till festlokalen vid 10 (svärmor hämtade vi minsann p vägen, vilken powerkvinna va?!) för att hjälpa till med städning och transportera mat och grejer till deras hus. Hur vackert dekorerat i festlokalen?

Väldigt spontant som sagt men hur mysigt som helst! S en del av gänget var lite slitna idag minst sagt. Lindex sortimentet omfattar flera modekoncept inom dam-, barn- och underkläder för modeintresserade kvinnor. Du som student fr 10 rabatt p hela. Nästan s att det blev lite kallt, s jag fick klä mig en aning höstigt. Hade ju sett fram emot en kväll med honom ocks. Byxorna är hur gamla som helst och tyvärr gick dragkedjan sönder under dagen. Ni förstr kanske var jag vill komma? Inspirerande mode, lindex är en av Europas ledande modekedjor med över 490 butiker p 18 marknader. Kom f ouml;rbi, lyssna och delta i diskussionerna. Världens utsikt som jag av ngon anledning inte förevigade.