schenker tradera rabatt

antal butiksannonser, pris per mnad, ett rs bindningstid. Nu börjar det kännas jobbigt och komplicerad med alla dessa Traderas krusiduller. TC, jag förstr dig, jag tar detta vidare s ska vi kontakta dig p Mail om detta. Ni har tidigare bett mig dela s fort @traderacom har en ny kampanjkod eller erbjudande. Vill Tradera införa ngot sdant - ska man locka folk med rabatter, tex Provision 5 istället. Hittas här (Som vanligt är jag inte sponsrad, utan älskar bara Tradera för det är en tjänst som hjälpt vrt sparkonto s mycket! Kontakta för mer information. Pris per mnad, utan bindningstid, minimiprovision, xS kr 295 kr 2,40.

Jag skickade för ngra veckor sedan ett ganska stort och tungt paket tillen köpare, paketet hade mtten 34 cm lng, 24 cm bred och 26 cm högt och vikten blev. Frn och med 1:a April 2018 ändrar vi vrt maxtak för provisionsavgifter, läs mer här. 1 följare, policy för innehll och personuppgifter, om cookies.

Din tidning rabattkod
Studentlund rabatter
Arkk copenhagen rabatt
Imso.com rabatt

Jag har över 100 positiva omdömen men det räcker inte för att jag blir av med Traderas betalsätt och känner mig vuxen, duglig och plitlig. Dessa behöver i annonserna anges som begagnade. S det enda jag upplevt hittills med Tradera är ngra korkade köpare som gillar att jävlas med säljarna samt ngra som gnäller om frakten eller det pris jag satt p produkten, dessa är nu spärrade p Tradera samt att Tradera kan stänga av deras konton. Tillvalen debiteras per annonsperiod, oavsett om objektet blivit slt eller inte. Jag har givit andra chans till Tradera för att det gick att kringg deras betalsätt genom att placera info i annonsen att man vill endast ha betalning till sitt konto. Antik Design Bygg Verktyg Böcker Tidningar DVD Videofilmer Fordon, Btar Delar Frimärken Hem Hushll Konst Musik Mynt Sedlar Samlarsaker Vykort Bilder Accessoarer Barnkläder Barnskor Klockor Kläder Skor Skönhetsvrd Smycken Ädelstenar Sport Fritid Övrigt Hobby Leksaker Barnartiklar Biljetter Resor Domännamn 8 av försäljningspriset, minst 2,40. Jag vill skicka ett paket som väger mindre än. Ett ex: Vad bra att du hör av dig! N ut till över 1 miljon unika besökare varje vecka. Jag vill ha betalning direkt till mitt konto som andra. Men vill ni p Tradera göra ett samarbete är ni välkomna ).